Първоначално публикувано от Chimev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за климатроник
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеВчера отворих тия бушони при левия калник (и при мен, макар и рядко изписва грешка)и се оказа, че тези, които съответстват на символа на перките са 30 и 60 ампера. Бяха си здрави, поразмърдах ги, да видим дали ще дава грешка пакAlfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКак свали капачето на втората кутийка, аз не успях.166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеПредпазителите за в първата кутийка при менНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Дискутираният модул се води B-3.
Описанието на релетата и това на предпазителите в него се намира на стр. 189 - 194 от потребителското описание.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Какво ви притесняват тези предпазители? Ако ви работят и двете степени на вентилатора/вентилаторите няма за какво да ги пипате.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеВ тази кутийка има и един предпазител който мисля е за съединителя на компресора
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:33.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да споделя моя проблем.
Когато беше по-хладно навън и валеше пусках на студено за да не се потят стъклата. Беше ОК. Сега като е над 30 градуса, духа силно, но струята не е студена. Не е и като външен въздух. Премерихме температурата на централните духалки и беше 18 градуса. Навън беше 32. Компресорът пое още 300 гр фреон. Демек му досипахме. Обаче все така не духа студено както трябва.
147-цата ми като пусна на охлаждане и вътре прави фризер. Нямаше време да я гледаме повече. Но явно има някакъв проблем. Не е от липса на фреон. Компресорът си работи адекватно. Включва и изключва според командите. Надписът да посетя Уоркшоп ми се появяваше от време на време, но последния месец не съм го мяркал.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
колеги да ви попитам точно между двете перки на радиатора в горния край има нещо като датчик в него влизат два кабела за какво служи и трябва ли да има и в долния край между перките понеже имам само две висящи жици а има същото място???
Comment
Comment